dijous, 24 de gener del 2013

Petits retocs al recurs multimèdia!


Hola a tothom!! Tal i com ja sabem, ens trobem en plena recta final, en la que tot són nervis, canvis d’última hora i llimar els últims detalls per acabar d’arrodonir es feines que amb tant d’esfroç porten desenvolupant al dels mesos. D’aquesta manera, tal i com succeeix amb tots els grans projectes, han sorgit decisions i canvis d’última hora, com la modificació dels fons, el qual ha passat de ser un fons predissenyat amb unes petjades d’animals a l’entorn qe hem considerat més adient per cada escena. D’aquesta manera, gràcies a haver retallat tots els elements que apareixen en el PowerPoint, hem pogut escollir el fons que ens ha semblat més adient per cadascun, per tal que el nen, a banda de poder identificar-los en l’entorn més propi del ser viu, pugui gaudir amb aquests.

Aquesta decisió ha estat fruit d’un dels nostres principis bàsics, que a la vegada que resultés atractiu, condició indispensable del software infantil (Urbina,S. 2000) el nen gaudís d’un recurs que l’allunyi dels estereotips i imatges irreals que trobarà de manera constant en el seu voltant, en els programes de dibuixos animats, etc.

A més a més, estem afegint els últims àudios, per tal que la història no resulti monòtona i desenvolupant els últims detalls de conte i com portar-ho a escena, per tal que de forma breu i concisa, el nen pugui posar-se en la pell del protagonista i comprendre la història i la finalitat de realitzar el seguit de reptes que se li plantegen al llarg de les diverses diapositives.

Així doncs ens sentim molt emocionades i impacients per compartir amb tots vosaltres la nostra feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada